Nastupi Čarobnih Animatora na maskenbalima 2020. uz promocija novog Cd-a

Veljača je vrijeme karnevala i zabava pod maskama. To je i vrijeme kad oni najmlađi najviše guštaju, vesele se, oblače i maskiraju u omiljene likove. Čarobni animatori su zato ove godine odlučili napraviti nešto posebno i jedinstveno za dječji program u kojem svi interaktivno sudjeluju; pjevaju, plešu i igraju se.

Naš zabavno plesni animacijski program 'Maškarani Mini disco' gostovao je u Imotskom, Đardinu, Solinu, Tribunju, Murteru i na najvećem dječjem krnjevalu u Splitu. Ekipa čarobnih animatora tako je promovirala novi Cd  dječjih pjesama pod nazivom 'Pleši, pjevaj i igraj se' na kojem se nalazi 15 pjesama koje imaju posebne koreografije a upravo su te koreografije oduševile brojnu djecu, tete, roditelje ali i sve koji su zajedno sa nama plesali i učili korake.

Ono što je bitno naglasiti je da su svi sudionici naših programa, vrtići, turističke zajednice i drugi dobili na poklon naš novi Cd kako bi mogli tokom cjele godine uživati, plesati i vježbati koreografije. Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju svim partnerima, nadamo se da ste svi uživali, do slijedećeg bala pod maskama pozdrav od čarobnih animatora!

Iz medija:

Dalmatinski portal - Đardin
Dalmatinski portal - Dječji krnjeval na Gripama
Murter news - Maskenbal u Murteru
Dječji maskenbal u Solinu