O nama

Čarobni animatori Čarobni animatori Čarobni animatori

ČAROBNI ANIMATORI su plesno glazbena skupina za djecu, koja u svojim nastupima i predstavama koriste pjesme za djecu obrađene na hrvatskom jeziku u osobnoj izvedbi, te za svaku pjesmu osmišljena je plesna koreografija. Uz pjesmu i zanimljive koreografije njihove izvedbe su isprepletene, šalama, gegovima i plesnom pantomimom.

Za potrebe plesne edukacije najmlađih, snimili su CD '' PLEŠI, PJEVAJ, IGRAJ SE'', video spotove, te pokrenili YOUTUBE kanal: DNF kids TV, namjenjen plesno i zabavnoj tematici, te promociji njihovog cjelukupnog rada. Osim CD-a '' PLEŠI, PJEVAJ, IGRAJ SE'' snimili su i pjesme sa različitom tematikom i za različite prigode, kao što su Božić, Nova godina, Maškare... te svoje autorske pjesme, koje su namjenjene plesnoj edukaciji djece i mladih različitim glazbenim i plesnim stilovima.

Čarobni animatori izvode i interaktivno-animatorske predstave u kojima djeca aktivno sudjeluju, te su sa svojim predstavama i koncertima gostovali po mnogim gradovima hrvatske i različitim prigodnim događanjima za djecu.