O Čarobnim animatorima

Čarobni Animatori
intro

plesno-glazbena skupina za djecu

CD cover, Pjevaj, pleši, igraj se s nama

U svojim nastupima i programima koristimo pjesme za djecu obrađene na hrvatskom jeziku u osobnoj izvedbi te smo za svaku pjesmu osmislili i plesnu koreografiju.

Za potrebe plesne edukacije najmlađih snimili smo CD "PLEŠI, PJEVAJ, IGRAJ SE", video spotove i pokrenili YOUTUBE kanal DNF kids TV, namjenjen plesnoj i zabavnoj tematici kao i promociji našeg cjelokupnog rada.

Osim CDa "PLEŠI, PJEVAJ, IGRAJ SE" snimili smo i pjesme sa različitom tematikom i za različite prigode, kao što su Božić, Nova godina, maškare..., a kako već dugi niz godina djelujemo i radimo u okviru PLESNOG KLUBA D'N'F, naše autorske pjesme osim različitih tematika za zabavu namjenjene su i plesnoj edukaciji djece i mladih o različitim glazbenim i plesnim stilovima. Sve tekstove i glazbu osmišljavaju Vangel Likuševski i Marsell Benzon.

DNF logo
Klaun Šarenko logo

Čarobni animatori u suradnji sa KLAUNOM ŠARENKOM izvode i interaktive predstave u kojima djeca aktivno sudjeluju te su sa svojim predstavama i koncertima gostovali po mnogim gradovima Hrvatske i sudjelovali na različitim prigodnim događanjima za djecu.

Željeli bismo plesom educirati djecu o važnosti fizičke aktivnosti i razvijati koordinaciju pokreta, a pjesmom poslati poruku o društvenim vrijednostima i pri tome se vrhunski zabavljati.
Zbog velikog zalaganja i posvećenosti kvalitetnom rastu i razvoju djece kao i za poticanje pjevanja pjesama na hrvatskom jeziku, zavrijedili smo i pismo namjere HGU.

Klaun Šarenko logo
Čarobni Animatori

Cilj nam je da sve obrazovne, sportske i kulturne ustanove koje rade sa djecom, koriste naše pjesme u svojim programima rada. Pjesme su tekstualno i tematski povezane sa pokretima koreografije tako da je olakšan rad i sa najmanjim uzrastima.

Upoznaj Animatore