Glazbena produkcija

Album:

PJEVAJ, PLEŠI,
IGRAJ SE S NAMA

Čarobni Animatori album: PJEVAJ, PLEŠI, IGRAJ SE S NAMA

Pjesma i glazba su prisutni na svakoj zabavi, a uz njih se uvijek veseli i pleše. Danas animatori i zabavljači širom svijeta koriste glazbu koja povezuje ples i koreografije, te većina koristi iste pjesme na raznim jezicima.

Budući da ČAROBNI ANIMATORI plešu, pjevaju i igraju se s djecom, a da za animaciju koristimo plesne pjesme, primijetili smo da takve pjesme na hrvatskom ne postoje.

Stoga smo odlučili obraditi sve najpoznatije dječje plesne hitove i snimiti naš drugi CD pod nazivom PLEŠI, PJEVAJ, IGRAJ SE na kojem se nalaze najrasplesanije pjesme za djecu, te smo za svaku pjesmu osmislili adekvatnu koreografiju.

Kako bi djeca naučila plesati na obrađene pjesme, snimili smo i video spotove za svaku pojedinačnu pjesmu sa ovog CD-a te ih objavili na našem YOUTUBE kanalu - DNFkidsTV.

Album:

ZIMA

Čarobni Animatori album: ZIMA

Zima je vrijeme sa najviše blagdana i prekrasnih pjesama. Svake zime izvodimo glazbeno-zabavne predstave za djecu sa blagdanskom tematikom i u njima plešemo i pjevamo najpopularnije "zimske" pjesme u našoj izvedbi.

Tim povodom smo snimili naš prvi ZIMSKI CD i tako omogućili djeci da na jednom mjestu imaju sve pjesme na hrvatskom jeziku.